Frokostordning
Vi er stolte over at kunne præsentere vores virksomhedspakker, designet specielt til en travl hverdag. Vi tilbereder friskt og leverer direkte til din arbejdsplads i tide til frokost.
Med priser der starter fra
59,-
pr. person
Få retter fra hele verden leveret lige til din arbejdsplads
Med et kæmpe udvalg af varme retter, kolde retter og salater kan du sikre dig en varierende frokost til dit team, dit møde eller bare til en travl hverdag.
Varierende mad
Vælg fra vores udvalg af lækre sprøde salater, smagsfulde thai retter, mellemøstlige retter og velkendte retter fra det danske frokostkøkken
Allergivenligt
Vi tager naturligvis højde for allergener og præferencer, og vi har et kæmpe udvalg af vegetar- og veganske retter
Bekvemmeligt
Vi leverer direkte til din arbejdsplads og sparer dig for besværet. Vi kan levere portionsanrettet eller klar til tag-selv buffet.
Der er masser at vælge imellem, så vi som atleter kan få vores behov opfyldt inden og efter kamp!
Mads Eller
Højre wing for Rødovre Mighty Bulls
Ugentlig rig frokost med varme og kolde retter
Se herunder eksempler på hvordan en uges frokost fra Det Grønne Køkken & Thai Take Away kan se ud. Hvad end I bare skal bruge forplejning til et møde eller en fast frokostordning står vi klar med en løsning skræddersyet jeres behov.
Mandag
Kolde retter
Rødkålssalat med hvidkål, gulerod og rucola
Hummus
Varme retter
Rød Karry med kokosmælk og kylling serveret med kogt jasminris
Tempurarejer
Tilbehør
Sød chili
Brød
Tirsdag
Kolde retter
Broccolisalat med salatdressing, rosiner og solsikkekerner
Champignonsalat med paprika og persille
Varme retter
Thai Kylling med peberfrugter og løg, toppet med cashewnødder. Serveret med Pad Thai af risnudler, tofu og grønt
Forårsruller med grøntsagsfyld
Tilbehør
Sød chili
Brød
Onsdag
Kolde retter
Kikærtesalat med soltørre- de tomater, persille og peberfrugter
Pasta med pesto
Varme retter
Kylling i champignonsauce med karry serveret med stegte ris
Tempurarejer
Tilbehør
Sød chili
Brød
Torsdag
Kolde retter
Bulgursalat med peber- frugt, persille og friske mynteblade
Hummus
Varme retter
Grønne bønner i tomatsauce, serveret med jasminris
Samosa med grøntsfyld
Tilbehør
Brød
Fredag
Kolde retter
Bagte champignon
Kidneybønnesalat med eda- mamebønner og persille
Varme retter
Laks serveret med stegte ris
Flødekartofler
Tilbehør
Hvidløgsdressing
Brød
Mandag
Kolde retter
Rødkålssalat med hvidkål, gulerod og rucola
Hummus
Varme retter
Rød Karry med kokosmælk og kylling serveret med kogt jasminris
Tempurarejer
Tilbehør
Sød chili
Brød
Tirsdag
Kolde retter
Broccolisalat med salatdressing, rosiner og solsikkekerner
Champignonsalat med paprika og persille
Varme retter
Thai Kylling med peberfrugter og løg, toppet med cashewnødder. Serveret med Pad Thai af risnudler, tofu og grønt
Forårsruller med grøntsagsfyld
Tilbehør
Sød chili
Brød
Onsdag
Kolde retter
Kikærtesalat med soltørre- de tomater, persille og peberfrugter
Pasta med pesto
Varme retter
Kylling i champignonsauce med karry serveret med stegte ris
Tempurarejer
Tilbehør
Sød chili
Brød
Torsdag
Kolde retter
Bulgursalat med peber- frugt, persille og friske mynteblade
Hummus
Varme retter
Grønne bønner i tomatsauce, serveret med jasminris
Samosa med grøntsfyld
Tilbehør
Brød
Fredag
Kolde retter
Bagte champignon
Kidneybønnesalat med eda- mamebønner og persille
Varme retter
Laks serveret med stegte ris
Flødekartofler
Tilbehør
Hvidløgsdressing
Brød